Обяви за работа София

 

Кои сме ние?
  • ТИТАН ТИЙМ ЕООД е фирма посредник по набиране на работници за България и чужбина. В момента фирмата изпраща работници главно за Германия.
  • ТИТАН ТИЙМ ЕООД е сертифицирана агенция за подбор на персонал с валидни лицензи за България и Чужбина издадени от Агенция по заетостта. Ние сме и администратор на лични данни с валидно Удостоверение издадено от Комисията за защита на личните данни.
  • ТИТАН ТИЙМ ЕООД е консултантска фирма за набиране на персонал със седалище в гр. София, ул.Бунтовник 35. Ние предлагаме консултации на немските фирми, които желаят да разширят екипа си от служители, като им осигуряваме необходимата работна ръка чрез професионални услуги по подбор на персонала. Назначаваме високо квалифицирани служители за Германия.
  • Фирмата осигурява пълни услуги за кандидатите- от намирането на работа до помощ при интегрирането в новата работа и новата среда на живот.
  • Освен обща работа фирмата набира хора, които да извършват квалифицирана работа, или хора с професии.

Обяви за работа София
Обяви за работа София
Обяви за работа София
Обяви за работа София

Отзиви от наши клиенти.


Lorem ipsum dolor sit amet, non odio tincidunt ut ante, lorem a euismod suspendisse vel, sed quam nulla mauris iaculis. Erat eget vitae malesuada, tortor tincidunt porta lorem lectus.

Агенция за работа в Чужбина София

Ваня Георгиева

Препоръчвам фирмата! Помогнаха ми да се устроя Германия, намериха ми работа. Много съм благодарна.

Агенция за работа в Чужбина София

Анелия Иваноа-Димова

Благодаря Ви. Помогнаха ми да си намеря работа, и сега работя в куриерска фирма и съм щастлива от работата си.

Агенция за работа в Чужбина София

Марияна Димитрова

Хората са отзивчиви, и добронамерени, намериха ми работа, но не се разбрах с шефовете. След това ми намериха друго работно място в което се вписах и до ден днешен работа там.

Агенция за работа в Чужбина София

Станимир Владимиров

Търсих си работа като шофиор / куриер попитах дали имат подобна позиция, казаха че имат, помолих да ми разкажат повече за изискванията които има работодателя. Отговарях на критериите, изкарах пробен период. Одобриха ме и вече работя като шофьор на бус.